Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ 

 

 

Όραμα 

 

Να συμβάλλουμε θετικά στην καθημερινή εμπειρία μας του αρχιτεκτοικού χώρου και των κατασκευών, παρέχοντας μακράς διάρκειας αισθητική και λειτουργική αξία δια μέσου του ΦΩΤΟΣ. 

 

  

 

Αποστολή  

 

Να συνεργαζόμαστε με τους πλέον τεχνολογικά προηγμένους κατασκευαστές φωτιστικού εξοπλισμού στον κόσμο και να παρέχουμε καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις φωτισμού που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας και μειώνουν το περιβαλλοντικό ίχνος των κτηρίων. 

 

 

 

Πολιτική πωλήσεων 

 

Προτείνουμε μόνο τα πιο προηγμένα ευρωπαϊκά προϊόντα φωτισμού. Για εμάς η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα, η αισθητική, η ποιότητα και η εξοικονόμιση πόρων είναι υψίστης σημασίας. Χειριζόμαστε τις επιθυμίες των πελατών μας, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, ως ειδικά έργα που απαιτούν ολοκληρωμένες και μοναδικές λύσεις φωτισμού. 

 

 

 

Πολιτική Υποστήριξης Πελάτη

 

Να βοηθούμε τους πελάτες μας στη ορθή επιλογή ποιοτικού φωτιστικού εξοπλισμού, για την επίτευξη μιας αποδοτικής, οικονομικής, λειτουργικής και αισθητικά ευχάριστης εγκατάστασης φωτισμού που να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

 

 

 

Η ιστορία μου 

 

 

 

Γεννήθηκα μια ανοιξιάτικη μέρα του 1956 στην παλιά Λευκωσία της Κύπρου. 

 

 

Οι γονείς μου αποφάσισαν να με ονομάσουν Νικόλα εξαιτίας του παππού μου που ποτέ δεν γνώρισα. Ο αείμνηστος πατέρας μου, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και μανιώδης συλλέκτης, μου δίδαξε πως να εμπορεύομαι και πως να εκτιμώ τα όμορφα αντικείμενα. 

  

 

Από πολύ μικρή ηλικία έδειξα μια έντονη κλίση στο σκίτσο και το σχέδιο η οποία εξελίχθηκε αργότερα σε μανία για τον σχεδιασμό αυτοκινήτων. Λόγω των γεγονότων του 1974 και τον ξεριζωμό της οικογένειάς μου, αποφάσισα να μην ακολουθήσω το όνειρό μου – τις σπουδές  σχεδιασμού αυτοκινήτου (κάτι που ακόμα μετανιώνω). Αποφάσισα αντ 'αυτού να σπουδάσω νομικά. Μια καριέρα στη δικηγορία μου φαινόταν πιο κατάλληλη εκείνη την εποχή, διότι θα μου έδινε τη δυνατότητα να καταλάβω την πολυπλοκότητα της πολιτικής και της διπλωματίας, σε μια προσπάθεια να κατανοήσω την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε το νησί μας. 

  

 

Έτσι, το 1981 άρχισα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως ασκούμενος δικηγόρος, αλλά σύντομα αποφάσισα να αναβιώσω την οικογενειακή επιχείρηση ηλεκτρικών καλώδίων του πατέρα μου. Το 1982 άρχισα να μαθαίνω για το φως, έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον  φωτισμό και τελικά εκπαιδεύτηκα στο σχεδιασμό και την εφαρμογή αρχιτεκτονικού φωτισμού από πολύ σεβαστούς και γνώστες του αντικειμένου καθηγητές. 

 

 

Ο Φωτισμός έγινε σύντομα μια ευχάριστη καριέρα για 'μένα, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να εκφράσω το χαρακτήρα μου και τις σχεδιαστικές μου φιλοδοξίες. Η στενή συνεργασία με Κύπριους αρχιτέκτονες για την ολοκλήρωση των έργων τους, με την υιοθεσία σύγχρονης και υψηλής ποιότητας τεχνολογίας στο ευαίσθητο θέμα του φωτός είναι πλέον το συνεχές μου πάθος! 

 

 

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους, αρχιτέκτονες και χρήστες, που μου εμπιστεύθηκαν το δια-φωτισμό τους όλα αυτά τα χρόνια!

 

 

 

Νικόλας Χριστοφίδης

 

 

J N Christofides Lighting Limited

 

3 Elenis Palaiologis Str.

 

1016 Nicosia (Old Town), Cyprus

 

​P.O.Box 21093

 

Tel: +357 22 813 043

Fax: +357 22 813 046

 

Email: nicolasc [at] jnc [dot] com [dot] cy​

 

 

 

 

  • Facebook App Icon
  • Pinterest App Icon

J N Christofides Lighting Limited © 2014 All Rights Reserved